Causaal Deodorant is een unieke, milde deodorantcrème, zonder alcohol, triclosan of aluminium. Deze pakt de oorzaak aan en haalt zijn werking uit de natuur. Het is de beste deodorant die op de markt is met het verschil dat deze deodorant meer dan 20 natuurlijke ingrediënten bevat die de oorzaak wegneemt i.p.v. maskeert.

Mensen die last hebben van transpiratiegeur kunnen vaak spuiten wat ze willen, maar de penetrante geur verdwijnt niet. De Causaal Deodorant wordt aangebracht onder de armen of voeten, waarna de transpiratiegeur verdwijnt. Dit komt omdat deze deodorant de bacteriën doodt en deze bacteriën veroorzaken de transpiratiegeur. De transpiratie op zich blijft gewoon doorgaan.

Wat ideaal is aan de Causaal Deodorant, is dat je als gemiddelde gebruiker slechts eenmaal in de 5-7 dagen de crème hoeft aan te brengen om verlost te zijn van de nare transpiratielucht, zelfs bij sporten of zware inspanningen. Na 5-7 dagen herstellen deze micro-organismen zich weer.

Deze crème onderscheidt zich van overige deodorantvormen omdat je kunt baden, douchen of zwemmen na het aanbrengen ervan, zonder dat het zijn activiteit verliest. De crème laat daarnaast ook geen verkleuringen of nare geurtjes achter in je kleding.

De prijs van deze crème is € 21,- en een pot (20 ml) is genoeg voor 6 maanden!

Gebruiksaanwijzing:

  • Stop met het gebruik van de “oude/voorgaande” deodorant 24 uur voordat je de Causaal Deodorant aanbrengt. In het begin kan het zijn dat je deze iets vaker moet aanbrengen om een bepaald beschermingsniveau tegen de lichaamsgeur op te bouwen. Hierbij wordt een overmaat aan hardnekkige microben uitgeschakeld.
  • Was en droog altijd eerst de plaatsen waar je de deodorant wilt aanbrengen (oksels en voeten). Breng daarna met je vingertop of bij voorkeur met een spateltje (vanwege hygiëne) een kleine hoeveelheid ter grootte van een rijstkorrel, aan op de huid (eventueel het haar) van de oksel. Niet insmeren maar licht aanbrengen is voldoende om de poriën open te laten.Indien je het voor de voeten gebruikt, breng dan een klein likje aan tussen de tenen, onder de teenholte en in de voetholte.
  • Sluit altijd direct na gebruik het potje anders loopt de activiteit van de deodorant mogelijk terug.

Wil je ook af van nare transpiratieluchtjes, bestel dan de Causaal Deodorant en ontvang 10% korting bij je 1e bestelling.

Wil je bestellen of heb je nog vragen, mail voor een afspraak of neem even telefonisch contact op via het contactformulier op deze site.