Zojuist kreeg ik weer een prachtige review van een van mijn klant en haar dochter die al jarenlang bij mij komen. Hiervoor ben ik erg dankbaar.

Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit
Mijn moeder en ik kennen Christy al bijna mijn hele leven (18 jaar). Het voelt vertrouwd om daar te komen.

Ze praat graag, waardoor het een stuk makkelijker en relaxter is om te liggen, je kan alles tegen haar kwijt. Ook is ze heel professioneel, als ze iets raars ziet vraagt ze eerst wat het is en gaat ze er niet in knijpen.

De temperatuur is altijd erg aangenaam. Ik kom er altijd fris en fruitig vandaan en als je nog extra advies ergens over nodig hebt, wilt ze je altijd graag helpen. Ze doet alles met zorg en goede producten waar geen vervuilende of toegevoegde stoffen in zitten. Zeker aan te raden!

#thankful
#dankbaar
#review
#tevredenklanten
#blijmetmijnvak
#AureliaSchoonheidsenpedicuresalon
#Sibculo