Ik merk dat veel klanten hier momenteel na hun zomervakantie last van hebben. Je kunt deze toestand van je huid herkennen aan fijne lijntjes en rimpeltjes, een trekkerig gevoel na het wassen/reinigen van je huid, soms schilfertjes of velletjes, gerstekorrels (milia) die aanwezig zijn, snel een rode en geïrriteerde huid.
 
De beste verzorging is bij dit huidtype onmisbaar. Denk aan een juiste reiniging zonder irriterende ingrediënten, zoals zeep wasgels of tonics met alcohol. Deze belasten de barrièrefunctie van de huid en onttrekken nog meer vocht.
 
Een gezonde balans tussen vocht en vet is belangrijk. Hiervoor zijn er de juiste verzorgingsproducten nodig die je huid niet belasten, maar juist ondersteunen.
 
Momenteel pas ik daarom heel veel de gezichtsbehandeling SantaVerde toe. Deze zuivere, goed betaalbare produkten zijn intens hydraterend en het aloë vera sap zit boordevol vitamines, mineralen, essentiële aminozuren, antioxidanten en enzymen. Ze zijn volledig biologisch en de lijn heeft ook een heerlijk geurend Beauty Elixer wat een boost geeft aan je huid.
 
Heb je interesse en vragen hierover, stel ze gerust!