Behandel je nagels en nagelriemen ’s avonds met een goede (nagelriem) olie. Met deze olie blijven je nagels stevig, gezond en mooi en je huid wordt zijdezacht. Iedere nagel en nagelriem heeft olie nodig. De olie zorgt ervoor dat de nagels en nagelriemen gevoed worden, waardoor de conditie verbetert.

Een goede nagelriemolie is bijvoorbeeld die van OPI De Avoplex lijn. Deze lijn bevat diepwerkende anti-oxidanten, vitamines en avocado olie. Bestanddelen die veel lijken op de huideigen natuurlijke oliën. Deze producten bevatten bovendien geen minerale oliën, lanoline of ingrediënten op basis van petroleum, die lifting van kunstnagels kunnen veroorzaken.

Breng daarnaast voor het slapen gaan een nagelverharder aan. Bijvoorbeeld de Nail Envy Original van OPI. Ideaal voor extreem zwakke of sterk beschadigde nagels (bijvoorbeeld na het verwijderen van kunstnagels of door nagelbijten). Door deze nagelversteviger in kuurvorm te gebruiken, versterk en herstel je je nagels binnen 6 weken en bescherm je ze tegen schadelijke invloeden van buitenaf.