Heb je moeite te winter door te komen en ben je op zoek naar warmte, optimale ontspanning en vrolijkheid? Dan is deze massage een weldaad voor het je lichaam!
De achterkant van het lichaam wordt uitgebreid gemasseerd (nek, schouders, rug, armen, benen en hoofd).
 
De Lomi Lomi massage komt oorspronkelijk uit Hawaï en is daar bestanddeel van de plaatselijke natuurgeneeskunde, uitgevoerd door de dorpsheler/medicijnman (Huna). Deze massage wordt met liefde en respect uitgevoerd en is bedoeld om de persoon weer in balans te brengen. Kenmerkend zijn de lange, vloeiende bewegingen, vergelijkbaar met de golvende, ritmische bewegingen van de zee zodat de energie weer kan gaan stromen. Heerlijk geurende warme olie wordt hierbij gebruikt.
 
Sinds de 20e eeuw is deze massage in Europa bekend geworden. Lomi zelf betekent drukken, kneden en wrijven en om de betekenis te versterken wordt het woord herhaald (Lomi Lomi). Spanningen en ziektes veroorzaken blokkades. Het doel van deze massage is blokkades op lichamelijk en psychisch vlak op te lossen en de harmonie van lichaam, geest en ziel te herstellen.
 
Vanaf december a.s. is deze massage te boeken. Rond die tijd stuur ik bestaande klanten nog de najaarsflyer en deze komt ook op de website te staan onder tijdelijke acties voor andere geïnteresseerden.
Dus hou je mailbox en de website zelf in de gaten.