Niet eerder is het voorgekomen dat het in februari zo warm was. Deze week was het al heerlijk genieten van de lentezon. 
De lente vraagt om een frisse start, ook als het om huidverzorging gaat. Daarom deze prachtige huidverbeterende gezichtsbehandelingen voor een stralende, stevigere, gezonde huid.

NIEUW bij Aurelia zijn de BeautyFace hydrogel collageen oog-, lip- en gezichtsmaskers met direct, liftend en verstevigend effect!

Ik heb met deze maskers een keuze gemaakt uit de hoogwaardigste collageen maskers die momenteel verkrijgbaar zijn.

Uniek hierbij is de samenstelling van hydrogel met het hierin toegepaste, exclusieve marine collageen. Dit collageen is nl 3000 keer kleiner dan het eigen huidcollageen en kan goed door de huidlagen trekken om zo de eigen collageenvezels te versterken (vaak wordt een goedkoper plantaardig collageen gebruikt met minimaal resultaat). Daarnaast bevat het specifieke werkstoffen zoals zee-algen, rode wijn extract, sinaasappelextract en hyaluron. Deze verschillende maskers maken van iedere behandeling een individuele belevenis.

Met de BeautyFace HOME SPA maskers geef je je huid ook thuis een collageen “boost”. Bijna vergelijkbaar met de professionele salonbehandelingen. Door regelmatig een BeautyFace collageenmasker toe te passen, ervaar je:

*  Aanvulling van collageen = sterkere huid

*  Vermindering van rimpels

*  Intens vochtherstellende werking

*  Verstevigde maar zachtere huid

*  Voorziet in vitamine en sporenelementen

*  Een gladdere huid met een mooiere teint

Samen kijken we welk thuismasker voor jou het meest geschikt is om optimaal resultaat te behouden. Met de diverse hoogwaardige en luxe werkstoffe tover je je slaapkamer voor 20-30 minuten om in je eigen beauty salon!

Op naar een geweldige lente met een optimaal verzorgde huid!