Sommige mensen krijgen snel blauwe plekken bij het stoten. Soms weet je niet eens meer hoe je eraan bent gekomen. Ook na een esthetische ingreep kun je last hebben van blauwe plekken die soms na een aantal weken nog zichtbaar zijn. De vraag is hoe kom je zo snel mogelijk van die nare, lelijke plekken af vooral op de zichtbare plaatsen?

Nieuw bij Aurelia: Vital Recover K

Vital Recover K is een speciale crème met vitamine K, A en E die de duur van de plekken tot de helft terug brengt. Daarnaast is deze ook heel goed te gebruiken voor donkere kringen onder de ogen, tele’s (couperose) en blauwe plekken door stoten. De crème bevat namelijk vitamine K en dit is nodig voor een goede bloedstolling. Bij inname van vitamine K door het eten van bepaalde groenten is aangetoond dat hiervan blauwe plekken niet minder worden. Dit is echter wel het geval bij vitamine K die op de huid wordt aangebracht. In dat geval krijgen de cellen een signaal om de bloedresten op te ruimen. De crème helpt bij het regenereren van de huid en is verrijkt met Arnica, Kamille en vitamine A en E.

Wil je jouw blauwe plekken of donkere kringen verminderen dan kun je de crème vanaf 1 augustus a.s. bestellen. Je kunt ook eerst een proefmonster uitproberen. De prijs van een verpakking 50 ml is € 37,50 (Airless Dispenser 50 ml).