Kadobonnen

Vind je het ook zo lastig om altijd weer een origineel kado te bedenken? Dat hoeft nu niet meer; met de kadobonnen van Aurelia. We hebben bonnen voor diverse bedragen, en zelfs voor complete behandelingen. In dit geval mag je zelf kiezen welke tekst je op de bon wilt hebben om het nog persoonlijker te maken.

De Bollebuikenbon

Koop je net als de rest een rompertje of een knuffel? Of wil je iets geven dat pas echt origineel is? Geef dan de Bollenbuikenbon. Die is in te wisselen voor een heerlijke en rustgevende zwangerschapsmassage. Wat dat precies inhoud lees je in het hoofdstuk “massages.

Voor alle acties gelden de volgende voorwaarden:

Kortingsacties en andere aanbiedingen gelden niet in combinatie met andere kortingsacties en aanbiedingen. Betaalde kadobonnen kennen geen verloopdatum, ze blijven altijd inwisselbaar en mogen WEL gebruikt worden in combinaties met andere acties. Verjaardagsbonnen zijn niet overdraagbaar aan een ander en niet inwisselbaar voor geld. De relatiekorting geldt alleen voor nieuwe klanten van Aurelia en voor de eerste behandeling, hij kan niet gebruikt worden voor de aankoop van producten en is niet inwisselbaar voor geld. De bon heeft geen verloopdatum en mag worden overgedragen aan anderen als je er zelf geen gebruik van maakt. Bij twijfel: vraag van te voren of een bepaalde korting toepasbaar is.