Naarmate we ouder worden gaan onze biologische processen vertragen. In combinatie met omgevings-factoren, zoals zon en wind gaat dit nog sneller. Daarom is de enige manier om dit te reguleren of de huid verjongingsprocessen te stimuleren, het toevoegen van waardevolle stoffen aan de huid die zij zelf niet of niet genoeg meer kan aanmaken. 
Medex producten Aurelia schoonheidssalon Leusden

MEDEX Bio Science Cosmetics

Wij werken voornamelijk met de producten van Medex. Deze producten zijn uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke componenten en er worden geen kleur- en geurstoffen toegevoegd, tenzij dit strikt noodzakelijk is. Er wordt niet bezuinigd op kwaliteit en heel belangrijk: De producten worden niet op dieren getest.

Boho Schoonheidssalon Aurelia Leusden

BoHo green revolution

Deze make-up lijn is ontwikkeld met als uitgangspunt dat biologische cosmetica betaalbaar en toegankelijk moet zijn voor iedereen. Het idee dat duurzame producten op biologische basis altijd duur zijn, wilden de ontwikkelaars uit de weg ruimen, maar absoluut zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de producten. De Boho cosmetica is een van oorsprong Frans merk met sprekende kleuren die het allermooiste uit jezelf naar boven halen. Het assortiment is zeer uitgebreid en bestaat uit alle kleurnuances die je maar bedenken kunt. Dus voor elke stijl, stemming en gelegenheid is er wel wat te vinden.

Veel productkleuren lenen zich verder uitstekend om in combinatie met elkaar te gebruiken, denk aan poeders in dezelfde kleurnuances als (compact) foundations, maar ook lippotloden die mooi te gebruiken zijn met bijpassende lipsticks en lipglossen. Verder vind je accessoires waarmee je de cosmetica makkelijk en feilloos kunt aanbrengen.

Verrassend zijn verder drie unieke parfums; met deze geuren waan je jezelf in een andere wereld! Daarnaast wordt bij de ontwikkeling altijd de duurzaamheid in gedachten gehouden. We dragen zelf bij aan deze duurzaamheid omdat een procent van de omzet wordt gedoneerd aan verschillende fondsen die bijdragen aan de bescherming van het milieu en bovendien draag je bij aan de herbossing in Frankrijk. Dus een win-win situatie; het mooiste uit de natuur wordt gebruikt om jou nog mooier te maken, en wanneer jij jezelf dan mooi maakt, blijft de natuur ook weer mooi! Uiteraard worden de producten niet op dieren getest.

Boho make-up:

– Is gemaakt van natuurlijke ingrediënten

– Bevat geen parabenen (chemische conserveringsmiddelen) of siliconen (vullen oneffenheden in huid op maar kunnen negatieve invloed hebben op conditie van de huid).

– Bevat parfum van natuurlijke oorsprong zoals essentiële olie van grapefruit en vanille geur.

– Bevat een UV-filter (titaniumdioxide)

– Bevat alleen hoognodige materialen die zijn gebruikt en verpakkingen zijn volledig recyclebaar.

Laat je verrassen door de kleurrijke wereld van BoHo cosmetics, welke kleuren draag jij vandaag?

Health & Beauty Dead Sea Minerals

Dode Zee producten staan bekend om hun helende werking bij huidklachten. Ook de modder die uit de dode zee gewonnen wordt is zeer heilzaam voor de huid. Omdat wij zelf geen mineralen aanmaken in ons lichaam, moeten we deze door middel van voedsel of via de huid tot ons nemen.

Dode Zee zout bevat alle noodzakelijke mineralen die ons lichaam nodig heeft. Het onderscheidt zich van ‘gewoon keukenzout’ door z’n hoge gehalte aan magnesium (15 keer zoveel als in het gangbare zout ) en brede spectrum aan sporenelementen. Hiermee is het uniek in haar chemische samenstelling en bevat meer dan 40 type mineralen elk met een eigen specifieke werking.

Health & Beauty producten zijn op natuurlijke wijze geconserveerd (parabeenvrij), geparfumeerd en gekleurd en zijn daarom uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Deze lijn bevat natuurlijke huidverzorgende producten en is één van de leidende internationale merken op het gebied van dode zee verzorgingsproducten. De meest geavanceerde en innovatieve technologie wordt geïntegreerd met de meest verfijnde natuurlijke ingrediënten uit de dode zee. Een hoge kwaliteit aan producten tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

H&B producten worden gemaakt op basis van dode zeemineralen, dode zeemodder, vitamines, plantenextracten en aromatische oliën, voor een gezonde en stralende huid. Ze worden uiteraard niet op dieren getest en de producten zijn parabeenvrij.

De producten voldoen aan internationale productievoorschriften als ISO en GMP en zijn allemaal gecertificeerd door het Israëlische ministerie van Gezondheid.

Dode Zee zout droogt de huid niet uit, integendeel, het hydrateert. Het zout houdt het vochtgehalte in de huid op peil. Bovendien verwijdert het de dode huidcellen (en in het geval van psoriasis, de typische schilfers) en heeft het een desinfecterende werking. Deze reiniging zorgt ervoor dat verzorgingsproducten beter door de huid worden opgenomen.

Het gebruik van Dode Zee producten maakt de huid sterker en vitaler door de constante toevoer van belangrijke mineralen. Dit ondersteunt de stofwisseling en de vochtbalans. Hierdoor bouwt de huid een grotere weerstand op tegen allerhande aandoeningen en ziekteverschijnselen.