Lieve klant,


Ook ik heb de onvermijdelijke keuze moeten maken. Aurelia Schoonheids- en pedicuresalon is vanaf heden gesloten tot en met 6 april a.s.

De overheid en het RIVM geven (nog) geen duidelijkheid voor onze branche. Formeel was het daarom (nog) toegestaan mijn salon open te houden en de extra maatregelen voor schoonheidssalons te volgen zoals eerder door RIVM en overheid is uitgegeven.

Echter ondanks mijn zorgvuldigheid en extra hygiënische maatregelen, vind ik het niet langer verantwoord om open te zijn. Dit is zowel voor jullie als mijn eigen gezondheid en daarmee indirect voor alle dierbaren waar wij zorg voor dragen. Vooral de laatste berichten uit de landen die voorop lopen op ons, zijn verontrustend. Daar worden ook jongere, vitalere mensen die nooit bij de arts kwamen ineens doodziek.

Echter je blijft wel thuis crèmes op je huid smeren. Om te voorkomen dat je thuis niet je huid goed kunt verzorgen, omdat de reiniging, crème of je masker op is, bied ik gedurende deze crisis een bezorgservice aan. Als je een bestelling van minimaal € 20,- doet en de betaling op mijn rekening is bijgeschreven, wordt het gratis bij je thuis bezorgd. Dan kun je in ieder geval je huid goed blijven verzorgen in deze barre tijden.

Bestellen kan telefonisch, per app of per mail via christy@salonaurelia.nl of 06-14987473.

Bedankt voor je begrip, ik wens je veel sterkte in deze rare tijd en hopelijk tot snel.