Per 8 mei jl. ben ik een samenwerking aangegaan met Tulip Laser Beauty (gevestigd in oogziekenhuis Zonnestraal in Amersfoort-Noord). Ik kreeg namelijk regelmatig vragen van klanten over met name het verwijderen van pigmentvlekjes of couperose (de blijvend verwijde, rode haarvaatjes op wangen).

Daarom heb ik met Tulip de afspraak gemaakt dat ik klanten kan doorverwijzen indien een specifiekere behandeling nodig is die ik zelf niet kan bieden. Ik zie dit als een mooie meerwaarde voor mijn klanten omdat Tulip weer over andere, aanvullende disciplines beschikt.

Zij hebben een dermatoloog, cosmetisch arts en professionele huidtherapeuten in dienst. Ik heb hier zelf een intake gehad en een proefbehandeling ondergaan om een goed oordeel te kunnen vormen. Hierbij werd ik zeer gastvrij ontvangen en goed en eerlijk geïnformeerd.

Tulip biedt, voor klanten die daarin mogelijk interesse hebben, aanvullende behandelingen voor specifieke huidproblemen zoals hyperpigmentatie, op het gebied van permanente ontharing of cryolipolyse (voor onder andere het verwijderen van plaatselijk ongewenst vet op onder andere buik, benen, heupen en rug).

Als je interesse hebt om hier een behandeling te ondergaan, kun je op aanvraag een speciale kortingskaart met 15% korting krijgen bij Aurelia.
Zie voor informatie ook de website van Tulip Laser Beauty https://tulipbeautyclinic.nl/over-ons/