In deze tijd dat de salon gesloten is, is het mooie dat ik ook meer tijd kan besteden aan leerzame webinars. Zo juist heb ik een heel mooi webinar over Rosacea gevolgd van Karlijn Tempelman en Caroline de Haas.

Rosacea is een huidindicatie die steeds meer voorkomt. Er ontstaan rode plekken op wangen en kaken. Het is een soort blozen maar houdt langer aan. Dit is de pre-fase. De 2e fase zijn zichtbare haarvaatjes (couperose), kan worden verergerd na hormoonschommelingen, bevalling etc. Bij de 3e en laatste fase zijn er pukkels en pustels zichtbaar en raakt de huid ontstoken.

Rosacea heeft diverse triggers en heeft ook zeker een grote link met een onjuist voedingspatroon en verkeerde darmflora. Daarom is een totaalaanpak belangrijk, naast de juiste huidverzorgingsproducten.

In het webinar vullen deze deskundigen elkaar mooi aan. Beide ooit begonnen als schoonheidsspecialiste. Daarnaast heeft Caroline de Haas Medische Basiskennis HBO, een gezondheidstherapeutische opleiding afgerond, is ze orthomoleculair therapeut en is ze bezig met de opleiding klinische, psychologische immunologie. Ze houden de literatuur en wetenschap goed in de gaten. Zij beschikken samen over heel veel kennis en ervaring.

Karlijn Tempelman spreekt daarnaast ook vanuit eigen ervaring omdat zij zelf Rosacea heeft. Dit is heel mooi onder controle. Zij heeft een mooi rustig huidbeeld door de triggers te vermijden, door haar voedingspatroon aan te passen, door hoogwaardige supplementen te nemen en door de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken. Dit is de juiste combinatie waardoor je, indien je last hebt van Rosacea, echt je leven weer terug krijgt!

Ik heb genoten van de training en ga mij hierin zeker nog verder verdiepen om ook jullie als klant hierin nog beter te kunnen ondersteunen.

Heb jij ook Rosacea en wil je een rustiger huidbeeld krijgen? Neem dan contact op met mij zodat wij samen kunnen kijken naar de triggers, oorzaken en oplossingen. Ik help je graag!

#webinar #Rosacea #letopjevoedingspatroon #Leusden 
#AureliaSchoonheidssalon #huidverbetering