Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor je uitstraling. Vollere wenkbrauwen zijn weer in maar daarbij is het wel mooi als ze netjes in vorm zijn.

Volle wenkbrauwen zijn een perfecte manier om je gezicht weer jonger te laten lijken. Veel mensen werken hun wenkbrauwen bij met een potlood. Het nadeel hiervan is dat het er vaak streperiger en onnatuurlijk uitziet door een te harde lijn of de onjuiste kleur die niet helemaal bij de kleur van de wenkbrauwen past.

Door je wenkbrauwen te verven, krijg je wel een natuurlijk resultaat. Ze worden egaler en lijken voller. Je krijgt er ook een mooiere oogopslag door. Ook als je al wat beginnende grijzige haartjes in je wenkbrauwen krijgt, is het mooi om je wenkbrauwen te verven.

Blijf daarna ook je wenkbrauwen zorgvuldig bijhouden door ze bij te laten kleuren en te epileren. Zo houden ze hun volle look. Ik kan je adviseren over de juiste verfkleur voor jouw wenkbrauwen zodat je een natuurlijk resultaat krijgt. Dit kan in lichtbruin/blond teinten, diverse bruinteinten, zwartteinten en zelfs grijsteinten.