Balans Coach bij stress- en vermoeidheidsklachten

Balans Coach

Stress, vermoeidheid, slapeloosheid, negatieve en energieslurpende gedachten. Herken jij jezelf hierin? Lees dan vooral verder want dan is het Balans Coach traject echt iets voor jou.

Na dit traject ervaar je meer rust in je hoofd, je voelt je energieker, staat steviger in je schoenen, hebt meer zelfvertrouwen en een gezonde stressbeleving.

 

Balans Coach power on

Wat houdt het precies in?

Als Balans coach zet ik een 1-op-1-traject in waarbij we op alle gebieden van het leven jouw persoonlijke balans opmaken. We staan stil bij jouw gedachten, mindset, zelfbeeld, energiebalans, zelfvertrouwen, ontspanning en jouw emoties. Op basis hiervan en de hormoonzelftest, maak ik inzichtelijk op welke vlakken je de juiste stappen kunt zetten naar meer rust, minder vermoeidheid, meer energie en meer zelfvertrouwen. Je wordt je bewust van alles wat daarbij van belang is. 

We maken aan de hand van wat jij nodig hebt en jouw persoonlijke doelen en wensen een plan van aanpak en je krijgt van mij praktische tips, opdrachten en handvaten.

Hoe het traject is opgebouwd, verschilt per persoon. Een gemiddeld traject bestaat uit 6-8 sessies van een uur bij mij in de salon (of eventueel online).  Een of twee van deze sessies bestaat uit een ontspanningsmassage.

Ik ben er voor jou als liefdevolle steun in de rug of om je een duwtje in de goede richting te geven als dit nodig is, zodat je het maximale uit jouw persoonlijke traject gaat halen.

Tussen onze afspraken krijg je extra informatie, inspirerende opdrachten die we naderhand bespreken, tools en tips voor thuis die jouw proces ondersteunen. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om vragen te stellen of te sparren. Dit kunnen wij via de whatsapp of telefonisch op afspraak bespreken.

Balans Coach: hervind je energie en balans

Kosten

  • € 80,- Per sessie van een uur.
  • Indien een traject van 6-8 sessies inclusief massage, extra informatie, inspirerende opdrachten, tools en tips voor thuis .
  • Ben jij al vaste klant in mijn salon dan ontvang je 15% korting (€ 68,- per sessie i.p.v. € 80,-).
  • Op alle benodigde voedingssuppletie via mij ontvang je 10% korting op de normale prijs.
  • Bij medicijngebruik geldt eenmalig een bijdrage van €25.- om de samenwerking tussen medicijnen en te bestellen suppletie te controleren. Hiervoor werk ik samen met een gespecialiseerde apotheker. 
  • Op alle aromatherapie via mij ontvang je 10% korting op de normale prijs.

 

Heb je nog vragen of wil je weten of een Balans Coach traject iets voor jou is?  Neem dan vrijblijvend contact op.