Massages

 

Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage direct op de huid, waarbij een goede massageolie of -crème gebruikt wordt. Een goede ontspanningsmassage heeft zowel lichamelijk als geestelijk een positief effect op een goede gezondheid. De ademhaling wordt dieper, spieren en pezen soepeler, het lichaam wordt beter doorbloed, de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd en er komt rust in het hoofd. Alle massages zijn in combinatie met een gezichtsbehandeling te boeken.

Wij geven geen erotische massages!

Anti-stress gezichts-, hals- en decolletémassage

Anti-stress hand- en armmassage

Anti-stress voet- en beenmassage

Duur: 20 min.

 

 

€ 19,95 

 

NIEUW! Hydrakussenmassage (30, 45 of 60 minuten)

Ben je zwanger of heb je last van reumatische klachten, fibromyalgie, rugklachten of andere spier- of gewrichtsklachten? Dan is deze massage uitermate geschikt.

 

Een hydrakussenmassage is een speciale massage die je ondergaat terwijl je op je rug op een heerlijk warm waterkussen ligt. Vandaar dat deze massage ook zeer geschikt is voor zwangeren die niet meer op de buik kunnen liggen. Gedurende deze massage worden je nek-een rugwervels optimaal ondersteund. De warmte van het kussen, de lichte schommelingen ervan in combinatie met ontspannende massagegrepen stimuleren de stofwisseling en de doorbloeding en zorgen voor een betere afvoer van afvalstoffen.  De spieren en zenuwen kunnen optimaal ontspannen. De deining van het warme water heeft een kalmerende werking.

Je kunt kiezen uit een deelmassage rug of benen 30 min. € 34,95
Een deelmassage rug en benen 45 min. € 47,95
Een volledige massage rug, benen, buik, armen en hoofd ruim 60 min. € 59,95 

v.a. € 34,95

Japanse Kobido facelift gezichtsmassage

Duur: 45 min.

Kobido is een Japanse techniek en betekent letterlijk “het pad van de schoonheid”. Deze gezichtsmassage is traditionele kunst zoals kalligrafie. Een unieke massage i.v.m. de combinatie met stimulatie van meridianen (energiebanen) en de acupunctuurpunten. Het is een zeer verfijnde, dansende massage techniek die de oppervlakkige en diepe gezichtsspieren, drukpunten en meridianen behandelt volgens de Japanse medische traditie.

Onze gezichtsspieren worden veel te weinig gebruikt, waardoor zwakke gelaatsspieren ontstaan. Deze zijn één van de belangrijkste bronnen van het verzakken en verslappen van het gezicht. Deze verzakkingen zijn een gevolg van de afname van collageen en elastine. Daardoor krijgen we wallen onder de ogen, losse huidplooien in de bovenste oogleden, onderkinnen, hangwangen en rimpelige halzen. Door gebrek aan stimuatie wordt het spierweefsel dunner. Daarnaast zijn het hoofd, de nek en de schouders belangrijke energiecentra van ons lichaam. Als je gestresst bent dan hoopt de spanning zich op. Dat kan zich later uiten in de vorm van een stijve nek en/of vastzittende schouders, een vermoeid gezicht en ogen. De Japanse Kobido gezichtsmassage zorgt voor verlichting en opheffing van deze blokkades. Dit effect is niet alleen lichamelijk maar het werkt ook op psychisch niveau doordat de geest kalmeert, ontspant en stress wordt bestreden.

Door de massage wordt het spierweefsel weer elastischer en strakker, het neemt in omvang toe en wordt weer sterker. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, rimpels zullen minder zichtbaar zijn en de huid ziet er na afloop van de massage stralend en gezond uit. Elk deel van de schouders tot de kruin, krijgt de nodige aandacht en de cominatie van deze technieken ontspannen en verjongen de gezichtshuid. De massage bestaat uit een ontspannende schouder- en nekmassage, een massage van de gezichtsspieren, stimulatie van de meridianen, een hoofdmassage en een lymfedrainage.

Nog even de voordelen op een rij:

  • Geeft verlichting bij hoofdpijn, vermoeide ogen en sinus problemen
  • Verhoogt de energieniveaus bij vermoeidheid en depressie
  • Werkt goed tegen stress en slaapproblemen
  • Verhoogt vitaliteit
  • Verbetert persoonlijk evenwicht
  • Facelift op natuurlijke wijze (vermindering fijne lijnen en rimpels)
  • Zorgt voor een jeugdige en gezonde uitstraling

€ 44,95

Anti-stress nek-schouder-rug massage incl. rugscrub

Duur: 40 min.

 

€ 42,50

ACTIEPRIJS:

5 x 40 min. :

€ 192,50
(i.p.v. 212,50)

10 x 40 min.:

€ 370,00
(i.p.v. 425,-)

Lomi Lomi massage incl. rugscrub

Duur: 40 min.

NIEUW: Lomi Lomi massage inclusief rugscrub en verzorging (ruim 40 minuten)

De Lomi Lomi massage komt oorspronkelijk uit Hawaï en is daar bestanddeeel van de plaatselijke natuurgeneeskunde, uitgevoerd door de dorpsheler/medicijnman (Huna). Deze massage wordt met liefde en respect uitgevoerd en is bedoeld om de persoon weer in balans te brengen. Kenmerkend zijn de lange, vloeiende bewegingen, vergelijkbaar met de golvende, ritmische bewegingen van de zee zodat de energie weer kan gaan stromen. Heerlijk geurende warme olie wordt hierbij gebruikt.

Sinds de 20e eeuw is deze massage in Europa bekend geworden. Lomi zelf betekent drukken, kneden en wrijven en om de betekenis te versterken wordt het woord herhaald (Lomi Lomi). Spanningen en ziektes veroorzaken blokkades. Het doel van deze massage is blokkades op lichamelijk en psychisch vlak op te lossen en de harmonie van lichaam, geest en ziel te herstellen.

Normaal € 39,95 voor € 34,95 (40 min. inclusief rugscrub en verzorging)

€ 42,50

Kaarsenmassage incl. rugscrub

Duur: 40 min.

De kaarsenmassage is pure verwennerij. Massagekaarsen zijn niet gemaakt van paraffine maar van hoogwaardige, verzorgende cosmetische oliën zoals o.a. kokosnootolie en bijenwas. Deze bijzondere kaars wordt aangestoken en vervolgens volgt een ontspannende massage met de warme, gesmolten olie. Deze oliën hebben verzachtende en vochtherstellende eigenschappen. De combinatie van de de geur en de warme, kostbare oliën laten spanningen en blokkades verdwijnen. Je lichaamshuid is goed doorbloed, voelt zacht aan en is verzorgd.

€ 42,50

ACTIEPRIJS:

5 x 40 min. :

€ 192,50
(i.p.v. 212,50)

10 x 40 min.:

€ 370,00
(i.p.v. 425,-)

Anti-cellulite behandelingskuur benen (cuppingmassage incl. verstevigingsgel)

Duur: ruim 45 min.

Vrijwel elke vrouw heeft wel in meer of mindere mate cellulite (sinaasappelhuid) of striae. Begin dus nu op tijd met een cupping massage kuur om met een mooie huid de zomer tegemoet te gaan. Cupping voert afvalstoffen af en verstevigt de huid. De cups zuigen de huid vacuüm waardoor de bloeddoorstroming gestimuleerd wordt.

Deze behandeling bestaat uit een massage en afsluitende paardenkastanjegel die de doorbloeding stimuleert, ontspannend werkt op vermoeide benen en eveneens ontslakkend en verstevigend werkt.

De complete kuur omvat 8 behandelingen (advies 1 x per week)

€ 44,95

ACTIEPRIJS:

Korte kuur (4 x)
normaal € 179,80, nu € 159,- 

Complete kuur
(8 x)
normaal € 359,60, nu € 299,- 

Kaarsenmassage incl. rugscrub LUXE

Duur: 70 min.

Deze massage is hetzelfde als de kaarsenmassage van 40 minuten alleen uitgebreid met de voorzijde van het lichaam (de borsten worden netjes afgedekt).

€ 67,50

ACTIEPRIJS:

5 x 70 min. :

€ 312,50

(i.p.v. 337,50)

10 x 70 min.:

€ 600,00
(i.p.v. 675,-)

Volledige relax lichaamsmassage incl. rugscrub

Duur: 70 min.

Bij deze volledige ontspanningsmassage wordt zowel de voorkant als de achterkant van het lichaam volledig gemasseerd (borsten worden netjes afgedekt).

€ 67,50

ACTIEPRIJS:

5 x 70 min. :

€ 312,50

(i.p.v. 337,50)

10 x 70 min.:

€ 600,00
(i.p.v. 675,-)

Bellabaci cuppingmassage inclusief rugscrub

Duur: 40 min.

De Bellabaci Cupping massage is een moderne, pijnloze variant van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met zachte, siliconen vacuüm cups en heeft een geweldige ontspannende en helende werking.

De cupping massage is voor iedereen geschikt die o.a. last heeft van pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, cellulite en striae. Door het creëren van een vacuüm aan de huidoppervlakte wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op. Het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en verbetert de doorbloeding.

€ 42,50

ACTIEPRIJS:

5 x 40 min. :

€ 192,50
(i.p.v. 212,50)

10 x 40 min.:

€ 370,00
(i.p.v. 425,-)

Bellabaci cuppingmassage incl. rugscrub

Duur: 70 min.

Deze massage is hetzelfde als de cuppingmassage van 40 minuten alleen uitgebreid met de voorzijde van het lichaam (de borsten worden netjes afgedekt).

€ 67,50

ACTIEPRIJS:

5 x 70 min. :

€ 312,50

(i.p.v. 337,50)

10 x 70 min.:

€ 600,00
(i.p.v. 675,-)

Hotstonemassage incl. rugscrub

Duur: 40 min.

Bij de hotstone massage maak ik gebruik van natuurlijke basaltstenen uit vulkanische gebieden. Basalt is gestolde lava en bestaat uit kleine kristallen. De grote dichtheid en het hoge ijzergehalte zorgen ervoor dat ze de warmte en energie goed vasthouden en langzaam aan het lichaam afgeven. De warmte van de stenen dringt zo’n 3-4 cm door in het spierweefsel, waardoor pijnklachten verminderen, de stofwisseling toe neemt en het lymfesysteem wordt geactiveerd. Een goede hotstone massage kan een intense ervaring zijn die vaak langer doorwerkt en is een bijzondere ervaring en leuk om bijvoorbeeld iemand kado te doen.

€ 42,50

ACTIEPRIJS:

5 x 40 min. :

€ 192,50
(i.p.v. 212,50)

10 x 40 min.:

€ 370,00
(i.p.v. 425,-)

Hotstonemassage incl. rugscrub LUXE

Duur: 70 min.

Deze massage is hetzelfde als de hotstone massage van ruim 30 minuten alleen uitgebreid met de voorzijde van het lichaam (de borsten worden netjes afgedekt).

€ 67,50

Wat houdt een zwangerschapsmassage in?

 

Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap! Een bijzondere periode in je leven. Een tijd waarin emoties in alle vormen en hevigheid door je lichaam stromen. Daarnaast geven de hormonale veranderingen in je lichaam vaak lichamelijke klachten. Maar als jij vredig en ontspannen bent, werkt dit door naar je kindje. De massage is dus prettig voor zowel moeder als kind. Vaak merk je bij moeders die het erg druk hebben dat juist tijdens de massage door de ontspanning het kindje gaat reageren. Waar het ene kindje net als mama tot rust zal komen, zal het andere juist heel actief worden. Deze massage heeft onder meer een positief effect op de slaap en zorgt voor vermindering van vermoeidheids-, rug- en bekkenklachten, minder aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling. Daarnaast verbetert de massage de doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor moeder en kind. Tijdens de massage lig je op je rug en op je zij, ondersteund door een zwangerschapskussen. Als je een eigen favoriete kussen hebt, mag je dat natuurlijk ook meenemen.

Zwangerschapsmassage of post-natale massage

 

Zwangerschapsmassage:

 

Duur: ruim 60 min.

Deze massage bestaat uit een heerlijke schouder- en rugmassage terwijl je op je zij ligt (ondersteund door een zwangerschapskussen), gevolgd door een massage van voeten, benen, buik (in overleg), handen en armen. Daarna volgt een ontspannen massage van decolleté, hoofd en gezicht. Na ruim een uur kan je er weer lekker tegen aan.

Mocht je van te voren al besluiten gedurende je zwangerschap vaker gebruik te maken van de massage van 60 minuten, dan is het voordelig om een 5 of 10 rittenkaart te nemen. Het is dan aan te raden hiervan minimaal 1 postnatale massage te boeken ongeveer 4-6 weken na de bevalling.

Postnatale massage:

Duur: 60 min.

Deze massage kan gegeven worden na 4 weken vanaf de geboorte van de baby, bij een keizersnede vanaf 6 weken. De postnatale massage helpt je om sneller te herstellen na de bevalling en je spieren te ontspannen die extra gebruikt worden bij het geven van borstvoeding en dragen van de baby zoals de nek- en schouderspieren. Deze massage vermindert hoofdpijn, vermoeidheid en stemmingswisselingen.

€ 62,95

 

ACTIEPRIJS:

5 x 60 min. :

€ 275,-
(i.p.v. 314,75)

10 x 60 min.:

€ 550,00
(i.p.v. 629,50)

Zet jezelf eens bovenaan je to-do list

Denk jij ook altijd aan anderen? Altijd druk, druk, druk? Plan dan ook eens 'Me time' in om op te laden. Pas als je goed voor jezelf zorgt, kun je het beste van jezelf geven.