Ben jij er ook aan toe om een moment voor jezelf te nemen? Even een pas op de plaats, ontstressen en de balans hervinden?

Geschreven door Christy Hartogsveld

29 januari 2023

Ontspanningsmassage lichaam, gezichtsbehandelingen, pedicure en balans coach

Dit is de reden dat mensen bij mij in de salon komen. Even verwend worden en de spanningen laten weg masseren. Of dat nu met een ontspanningsmassage van gezicht aansluitend aan de gezichtsbehandeling of van de rug of van de voeten aansluitend aan de pedicurebehandeling. Zo fijn om te zien dat ze daarna weer relaxed en opgeladen mijn salon verlaten.

Even alle tijd en aandacht voor de behandeling. De massage is altijd op maat waarbij ik kijk waar op dat moment het meeste behoefte aan is. Dit kan de rug zijn maar vaak zijn er ook spanningsklachten in de nek, schouders en het hoofd. Ook zijn er mensen die juist last hebben van vermoeide benen of tinnitus. In dat geval wordt daar de focus op gelegd voor een optimaal resultaat qua ontspanning en verlichting van eventuele klachten.

Laat je verwennen en gun jezelf dat ontspanningsmoment. Je bent van harte welkom in de salon!

#massage
#massagetherapie
#ontspanningsmassage
#gezichtsbehandeling
#facial
#kobidomassage
#faceliftmassage
#gezichtsmassage
#cupping
#balans
#wellbeing
#balanscoach
#ontspanning
#relax
#pedicure
#benenmassage
#Aurelia

Dit vind je misschien ook leuk…

In balans komen en blijven, hoe doe je dat?

In balans komen en blijven, hoe doe je dat?

Waarom is het nu zo moeilijk om deze balans te vinden en te behouden?

De belangrijkste oorzaak hiervan is het deel in onze hersenen, onze hersenschors, dat ervoor zorgt dat we kunnen redeneren en abstract kunnen denken. Door alle tegenwoordige prikkels staat dit deel van ons constant aan en zorgt dit voor een continue stressmodus. Dit is waarom tegenwoordig zoveel mensen, zelfs jongelui, een burnout krijgen omdat ze opgebrand raken.

Dus hoe kom en blijf je in balans?

Wat is geluk voor jou?

Wat is geluk voor jou?

Hoe omschrijf jij geluk? Vaak hebben we bepaalde denkpatronen waarbij we zeggen gelukkig te zijn als we verhuizen naar...

0 reacties