Bezoek aan collega schoonheidsspecialiste

Geschreven door Christy Hartogsveld

30 juni 2021

Vandaag was ik zelf weer aan de beurt om op te stoel te liggen en te genieten van een ontspannende en huid verbeterende gezichtsbehandeling bij een collega.
Dat was genieten, vooral de massage is altijd en extra verwenmoment! Ook leuk om te ervaren dat zij weer andere massagegrepen gebruikt als ik zelf en gezellig om tussendoor over ons vak te kunnen praten en ervaringen uit te wisselen.
En nu lekker tussendoor weer met mijn eigen reiniging, serums en maskers aan de slag om optimaal resultaat te behouden en het verouderingsproces te vertragen en intussen uitkijkend naar de volgende behandeling 🙂

 

#ontspanning
#gezichtsbehandeling
#facial
#facialtreatment
#epileren
#aureliaschoonheidssalon
#Aurelia
#gezichtsmassage
#sibculo

Dit vind je misschien ook leuk…

De invloed van social media op huidverzorgingsroutine van jonge meiden!

Influencers tonen huidverzorgingsrituelen waarbij nogal wat producten worden gebruikt. Vooral jonge meiden kunnen met deze producten, die zelfs Retinol bevatten, hun jonge huid beschadigen. Laat je daarom goed adviseren door een schoonheidsspecialiste die ook over de juiste kennis beschikt want less is more!

Zorg jij goed voor jezelf?

Zelfzorg is belangrijk om jouw batterij weer op te laden zodat je weer energie krijgt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je in balans blijft.

0 reacties

Een reactie versturen