Blue Monday bij Aurelia bestaat niet

Geschreven door Christy Hartogsveld

16 januari 2023

Geen Blue Monday bij Aurelia!

Officieel is het vandaag weer Blue Monday (deprimaandag). Deze dag wordt door velen gezien als meest deprimerende dag van het nieuwe jaar. De Britse psycholoog Cliff Arnall bedacht naar eigen zeggen een wetenschappelijk verantwoorde formule waaruit zou blijken dat deze maandag van de laatste volle week van januari de dag is waarop de meeste mensen zich somber, down en depri voelen.

Dit heeft vooral te maken met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de geplande vakanties nog ver weg zijn. Ook zijn de dagen nog steeds donker. Daarnaast is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek.

Echter Blue Monday bij Aurelia bestaat niet. Mijn klanten genieten vandaag heerlijk van hun gezichtsbehandeling, pedicure of massage en gaan ontspannen en met een blij gevoel weer naar huis.

#geenbluemonday
#bluemonday
#relax
#massage
#facialtreatment
#gezichtsbehandelingen
#pedicure
#balanscoach
#Aurelia

Dit vind je misschien ook leuk…

In balans komen en blijven, hoe doe je dat?

In balans komen en blijven, hoe doe je dat?

Waarom is het nu zo moeilijk om deze balans te vinden en te behouden?

De belangrijkste oorzaak hiervan is het deel in onze hersenen, onze hersenschors, dat ervoor zorgt dat we kunnen redeneren en abstract kunnen denken. Door alle tegenwoordige prikkels staat dit deel van ons constant aan en zorgt dit voor een continue stressmodus. Dit is waarom tegenwoordig zoveel mensen, zelfs jongelui, een burnout krijgen omdat ze opgebrand raken.

Dus hoe kom en blijf je in balans?

Wat is geluk voor jou?

Wat is geluk voor jou?

Hoe omschrijf jij geluk? Vaak hebben we bepaalde denkpatronen waarbij we zeggen gelukkig te zijn als we verhuizen naar...

0 reacties