Creër je eigen home spa

Geschreven door Christy Hartogsveld

9 januari 2021

Nu kun je helaas nog even niet terecht bij mij in de salon maar nu we veel meer aan huis gekluisterd zitten, is ontspanning belangrijker dan ooit. Zo kun je toch op een eenvoudige manier je home spa creëren.

Begin eerst met een fijne sfeer te creëren door een ontspannend muziekje op te zetten. Maak gebruik van lekker geurende oliën en gezellige kaarsjes. Geniet daarna van een warme douche of bad met bijvoorbeeld de heerlijk geurende Essential crème de douche terwijl je de reinigende, frisse rijst gezichtsscrub toepast en daarna een heerlijk honing-kruidenmasker of tarwekiem crèmepakking laat intrekken. Je kunt ook kiezen voor een peeling-crèmemasker die beide combineert (Naturgeist).

Na je ontspanningsmoment is het belangrijk je huid optimaal te hydrateren en beschermen. Gebruik daarvoor je favoriete dag- of nachtcrème, bijvoorbeeld de vochtigheidscrème of vitamine E dagcreme van Naturgeist of de 24-uurscreme van Medex of de rich cream van Santaverde. Deze laatste is helemaal op basis van Aloe Vera met kostbare oliën toegevoegd.

Smeer zodra je onder de douche of uit bad komt, na het afdrogen je  lichaam in met handcare en body balm van Naturgeist en/of je voeten met de herbal footcream of gebruik de handcrème van Officina Naturae en je huid voelt weer heerlijk zacht en verzorgd aan.

De producten van Naturgeist, SantaVerde en Officina Naturae zijn biologisch.

Dit vind je misschien ook leuk…

De invloed van social media op huidverzorgingsroutine van jonge meiden!

Influencers tonen huidverzorgingsrituelen waarbij nogal wat producten worden gebruikt. Vooral jonge meiden kunnen met deze producten, die zelfs Retinol bevatten, hun jonge huid beschadigen. Laat je daarom goed adviseren door een schoonheidsspecialiste die ook over de juiste kennis beschikt want less is more!

Zorg jij goed voor jezelf?

Zelfzorg is belangrijk om jouw batterij weer op te laden zodat je weer energie krijgt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je in balans blijft.

Word jij regelmatig geraakt door de woorden van anderen?

Word jij regelmatig geraakt door de woorden van anderen? Wat kun je hieraan doen zodat je jezelf niet geraakt en gekwetst meer voelt? Ik help je hierbij door middel van coaching en de juiste handvaten zodat we hieraan gaan werken zodat jij gemakkelijker met deze situaties kan omgaan waardoor het jou persoonlijk minder en uiteindelijk niet meer raakt. Neem gerust contact op voor een 1e kennismakingsgesprek.

0 reacties

Een reactie versturen