Hulp aan Oekraïne

Geschreven door Christy Hartogsveld

8 maart 2022

Graag wilde ik ook iets voor Oekraïne kunnen betekenen, het liefst in de vorm van donaties en goederen waar het meeste behoefte aan is op dit moment.

Vandaag hebben Lesya van der Hulst-Ivegesh (mijn auto begaf het , zul je net zien en zij was de reddende engel. Samen was nog veel gezelliger!) en ik samen inkopen gedaan voor Oekraïne, met de donaties van vrienden, familie, mijzelf en Jumbo Veld Westerhaar. Blij dat ik op deze manier een steentje heb kunnen bijdragen.

Ik wil familie, vrienden en Jumbo Veld Westerhaar ook bedanken voor het meehelpen! Super weer deze volle lading goederen. Samen maken wij het verschil en alle beetjes helpen.

#Ukraïne
#support
#help
#love
#together
#sendgoods
#stopwar
#refugees
#solidarity
#jumbowesterhaar
#Aurelia
#Sibculo
#Westerhaar

Dit vind je misschien ook leuk…

In balans komen en blijven, hoe doe je dat?

In balans komen en blijven, hoe doe je dat?

Waarom is het nu zo moeilijk om deze balans te vinden en te behouden?

De belangrijkste oorzaak hiervan is het deel in onze hersenen, onze hersenschors, dat ervoor zorgt dat we kunnen redeneren en abstract kunnen denken. Door alle tegenwoordige prikkels staat dit deel van ons constant aan en zorgt dit voor een continue stressmodus. Dit is waarom tegenwoordig zoveel mensen, zelfs jongelui, een burnout krijgen omdat ze opgebrand raken.

Dus hoe kom en blijf je in balans?

Wat is geluk voor jou?

Wat is geluk voor jou?

Hoe omschrijf jij geluk? Vaak hebben we bepaalde denkpatronen waarbij we zeggen gelukkig te zijn als we verhuizen naar...

0 reacties