Nieuwsbrief zomer Aurelia in vlindervlucht

Geschreven door Christy Hartogsveld

15 augustus 2022

Nieuwsbrief zomer 2022 Aurelia Schoonheids- en pedicuresalon

Tijdens je vakantie en het extreem warme weer heeft je huid flink te lijden. Dagelijks hydrateren van je huid is dan een must. UV-straling droogt de huid uit maar wanneer je hebt gezwommen in een zwembad met chloorwater of in een auto of vliegtuig hebt gezeten met airco, heb je nog meer kans op een uitgedroogde huid.

Leg je huid extra in de watten als je thuiskomt en trakteer deze op een flinke vochtboost. Hoe meer water je huid vasthoudt, des te beter je natuurlijke huidbarrière functioneert.

Bijgaande aanbiedingen: zowel het beauty elixer en de behandelingen zorgen voor verfrissing, kalmering, versteviging en hydratatie van de huid.

Dus maak snel een afspraak om je huid na de vakantie een boost te geven, bij voorkeur via de mail of per whatsapp omdat ik veel in behandeling zit.

#zomerspecial
#zomeraanbiedingen
#gezichtsbehandeling
#beenbehandeling
#relax
#hydratatie
#kalmerend
#huidherstellend
#repair
#santaverde
#beautyelixer
#jodium
#schildklierhormonen
#disbalans
#Aurelia

Dit vind je misschien ook leuk…

In balans komen en blijven, hoe doe je dat?

In balans komen en blijven, hoe doe je dat?

Waarom is het nu zo moeilijk om deze balans te vinden en te behouden?

De belangrijkste oorzaak hiervan is het deel in onze hersenen, onze hersenschors, dat ervoor zorgt dat we kunnen redeneren en abstract kunnen denken. Door alle tegenwoordige prikkels staat dit deel van ons constant aan en zorgt dit voor een continue stressmodus. Dit is waarom tegenwoordig zoveel mensen, zelfs jongelui, een burnout krijgen omdat ze opgebrand raken.

Dus hoe kom en blijf je in balans?

Wat is geluk voor jou?

Wat is geluk voor jou?

Hoe omschrijf jij geluk? Vaak hebben we bepaalde denkpatronen waarbij we zeggen gelukkig te zijn als we verhuizen naar...

0 reacties