Online Beauty Event Tom Sebastian

Geschreven door Christy Hartogsveld

25 januari 2021

Regelmatig volg ik leerzame webinars in deze periode dat wij niet mogen werken. Zo heb ik pas diverse webinars met betrekking tot voeding en supplementen gevolgd. Erg leerzaam.

Vandaag was het eindelijk zover. Het langere tijd geleden geplande Beauty Event dat zou plaatsvinden. Ter voorbereiding op het event ontvingen we pas al een leuke gift zodat het ons aan niets zou ontbreken tijdens het event!

Het was een mooie, vrolijke, inspiratievolle dag. Een fijne, leerzame dag om kennis te delen, inspiratie en nieuwe ideetjes op te doen en vooral veel positiviteit! Iets wat we goed kunnen gebruiken in deze tijd.

Ook erg leuk vond ik de interactie en gesprekken met mede-deelnemers en dat we uiteraard zelf aan de slag gingen.
Ik kijk met veel plezier en tevreden terug naar dit event.


#onlinebeautyevent
#tomsebastian
#kennisdelen
#inspiratie
#dromen
#theskyisthelimit
#aureliaschoonheidssalon
#Aurelia#sibculo
#passie
#goals
#dreambig

Dit vind je misschien ook leuk…

De invloed van social media op huidverzorgingsroutine van jonge meiden!

Influencers tonen huidverzorgingsrituelen waarbij nogal wat producten worden gebruikt. Vooral jonge meiden kunnen met deze producten, die zelfs Retinol bevatten, hun jonge huid beschadigen. Laat je daarom goed adviseren door een schoonheidsspecialiste die ook over de juiste kennis beschikt want less is more!

Zorg jij goed voor jezelf?

Zelfzorg is belangrijk om jouw batterij weer op te laden zodat je weer energie krijgt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je in balans blijft.

0 reacties

Een reactie versturen