Wat doet een massage voor jouw lichaam en geest?

Geschreven door Christy Hartogsveld

27 oktober 2021

Nu korting de hele maand november.

In mijn salon geef ik diverse massages zoals de Japanse Kobido gezichtsmassage (faceliftmassage), de nek-schouder-rug anti- stress massage, warmwaterkussenmassage, hotstonemassage, kaarsenmassage en Lomi Lomi massage. Hierbij kijken we waar jij het meeste behoefte aan hebt op dat moment qua ontspanning en/of verlichting van klachten. Regelmatig combineer ik massages voor optimaal resultaat.
Massage in tijden van stress brengt je rust en een gevoel van welbehagen. Zeker in deze tijd beantwoordt massage aan de basale behoefte van ons om te worden aangeraakt. En aanraking is zo ontzettend belangrijk voor onze menselijke geest! Er ontstaat meer meer ruimte in je hoofd, je krijgt nieuwe energie, zin om je doelen na te streven en er ontstaat een groter bewustzijn van je lichaam, kortom: je voelt je beter.
Neem je regelmatig een massage, dan verhoogt dit je immuunsysteem omdat het aantal bloedcellen in je lichaam toeneemt. Een massage werkt bloeddrukverlagend. De doorbloeding wordt geactiveerd, afvalstoffen worden sneller afgevoerd en de spieren worden soepeler.
Een massage heeft een helende werking en wordt ook vaak in de salon ingezet ter behandeling van klachten. Na de massage heb je hier nog profijt van. Je hebt minder last van blessures, stijfheid, gewrichtspijnen, ademhalingsproblemen, hoge bloeddruk, hoge/schommelende bloedsuikerspiegel en andere spanningen.
#ontspanning
#relax
#massage
#massageactie
#korting
#massagetherapy
#masseuse
#KOBIDO
#cuppingmassage
#nekschouderrugmassage
#lomilomimassage
#hotstonemassage
#kaarsenmassage
#kobidomassage
#aureliaschoonheidssalon
#sibculo
#westerhaar
#vriezenveen
#Hardenberg

Dit vind je misschien ook leuk…

0 reacties

Een reactie versturen