Zelfontwikkeling

Geschreven door Christy Hartogsveld

24 januari 2024

Binnen mijn werk als schoonheidsspecialiste, pedicure, masseuse en balans coach wil ik graag elke dag het beste uit mezelf halen.

Ik haal mijn werkgeluk uit de sociale contacten met mijn klanten waar ik veel voor kan betekenen. Ik haal ook mijn energie hieruit en vind de afwisseling in mijn werk door uitoefening van deze diverse vakgebieden erg leuk.

Ik weet waar mijn kwaliteiten liggen en pas deze toe in mijn werk, maar ik vind het ook vooral leuk om mij te blijven verdiepen in mijn werk. Daarnaast vind ik het belangrijk om mij steeds te blijven ontwikkelen. Dit doe ik door regelmatig mijn vakinformatie te lezen en daarnaast vakinhoudelijke trainingen te volgen.

Zo heb ik vandaag weer een aantal trainingen van Vitakruid gevolgd. Dit is het meest aanbevolen merk onder therapeuten.

Vitakruid is goed voor extra ondersteuning bij de gezondheid, als aanvulling op gezonde en gevarieerde voeding. De ontwikkeling van een groot bereik aan suppletie is ontstaan uit de behoefte om een relatie te leggen tussen de moderne orthomoleculaire wetenschap en de eeuwenoude kennis uit de traditionele Chinese Geneeskunde.

#werkgeluk
#energie
#kennisopdoen
#verdieping
#trainingday
#cursus
#zelfontwikkeling
#vakgebied
#vakinformatie
#massage
#Gezichtsbehandeling
#pedicure
#balanscoach
#orthomoleculair
#suppletie
#voedingssupplementen
#vitakruid
#schoonheidssalon
#Aurelia
#Kloosterhaar
#Sibculo
#Hardenberg
#Westerhaar
#Marienberg
#Bergentheim
#Bruchterveld
#Langeveen
#Tubbergen
#Depollen
#Geesteren
#Harbrinkbroek
#Almelo
#Aadorp
#Vriezenveen


Dit vind je misschien ook leuk…

De invloed van social media op huidverzorgingsroutine van jonge meiden!

Influencers tonen huidverzorgingsrituelen waarbij nogal wat producten worden gebruikt. Vooral jonge meiden kunnen met deze producten, die zelfs Retinol bevatten, hun jonge huid beschadigen. Laat je daarom goed adviseren door een schoonheidsspecialiste die ook over de juiste kennis beschikt want less is more!

Zorg jij goed voor jezelf?

Zelfzorg is belangrijk om jouw batterij weer op te laden zodat je weer energie krijgt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je in balans blijft.

Word jij regelmatig geraakt door de woorden van anderen?

Word jij regelmatig geraakt door de woorden van anderen? Wat kun je hieraan doen zodat je jezelf niet geraakt en gekwetst meer voelt? Ik help je hierbij door middel van coaching en de juiste handvaten zodat we hieraan gaan werken zodat jij gemakkelijker met deze situaties kan omgaan waardoor het jou persoonlijk minder en uiteindelijk niet meer raakt. Neem gerust contact op voor een 1e kennismakingsgesprek.

0 reacties