Zelfontwikkeling

Geschreven door Christy Hartogsveld

24 januari 2024

Binnen mijn werk als schoonheidsspecialiste, pedicure, masseuse en balans coach wil ik graag elke dag het beste uit mezelf halen.

Ik haal mijn werkgeluk uit de sociale contacten met mijn klanten waar ik veel voor kan betekenen. Ik haal ook mijn energie hieruit en vind de afwisseling in mijn werk door uitoefening van deze diverse vakgebieden erg leuk.

Ik weet waar mijn kwaliteiten liggen en pas deze toe in mijn werk, maar ik vind het ook vooral leuk om mij te blijven verdiepen in mijn werk. Daarnaast vind ik het belangrijk om mij steeds te blijven ontwikkelen. Dit doe ik door regelmatig mijn vakinformatie te lezen en daarnaast vakinhoudelijke trainingen te volgen.

Zo heb ik vandaag weer een aantal trainingen van Vitakruid gevolgd. Dit is het meest aanbevolen merk onder therapeuten.

Vitakruid is goed voor extra ondersteuning bij de gezondheid, als aanvulling op gezonde en gevarieerde voeding. De ontwikkeling van een groot bereik aan suppletie is ontstaan uit de behoefte om een relatie te leggen tussen de moderne orthomoleculaire wetenschap en de eeuwenoude kennis uit de traditionele Chinese Geneeskunde.

#werkgeluk
#energie
#kennisopdoen
#verdieping
#trainingday
#cursus
#zelfontwikkeling
#vakgebied
#vakinformatie
#massage
#Gezichtsbehandeling
#pedicure
#balanscoach
#orthomoleculair
#suppletie
#voedingssupplementen
#vitakruid
#schoonheidssalon
#Aurelia
#Kloosterhaar
#Sibculo
#Hardenberg
#Westerhaar
#Marienberg
#Bergentheim
#Bruchterveld
#Langeveen
#Tubbergen
#Depollen
#Geesteren
#Harbrinkbroek
#Almelo
#Aadorp
#Vriezenveen


Dit vind je misschien ook leuk…

Wat is nu echt zelfliefde?

#zelfliefde#zelfliefdetips#bewustwording#accepteren#maskerloos#persoonlijkeontwikkeling#persoonlijkegroei#liefde#zelfver...

0 reacties