Zon verstandig met de biologische Cuprum zonnelijn

Geschreven door Christy Hartogsveld

13 juni 2023

Al weer dagenlang kunnen we genieten van de hoge temperaturen. Lekker een dagje naar het strand en verkoeling zoeken in het water. De grote voordelen zijn dat we van deze zonnestralen blij worden en dat goed zijn voor onze vitamine D voorraad.

Echter jaarlijks gaan er meer mensen dood aan huidkanker dan aan verkeersongevallen. Best raar dus dat we leren hoe we ons in het verkeer moeten gedragen, maar niet goed weten hoe we ons (goed) moeten insmeren om onze huid hiertegen te beschermen.

Zonnestralen zijn echt schadelijk voor de huid! Volgens berekeningen krijgt de komende jaren 1 op de 4 Nederlanders te maken met huidkanker. Dit wordt voor een groot deel veroorzaakt door ons zongedrag. Dit is ook voor het grootste deel, zo’n 90%, de oorzaak van huidveroudering zoals rimpels, pigmentvlekken en huidverslapping.

Het blijft daarom belangrijk om je deze dagen goed en regelmatig met SPF-30 en bij voorkeur 50 (bij een gevoelige huid) in te smeren. Dit vanwege de hoge zonkracht, vooral tussen 12 en 15:00 uur is deze het hoogst.

Met deze biologische zonnelijn ben je verzekerd van gezonde, verantwoorde, veilige producten zonder chemische stoffen en nanotechnologie! Deze is via mijn webshop gemakkelijk te bestellen.

#zon #zonbescherming #biologisch #biologischezonnebrand #smerensmerensmeren #VerantwoordZonnen #gecertificeerd #zonkracht #suncare #huidveroudering #UVA #UVB #spfprotection #spf50 #spf30 #Aurelia #aureliaschoonheidssalon

Dit vind je misschien ook leuk…

De invloed van social media op huidverzorgingsroutine van jonge meiden!

Influencers tonen huidverzorgingsrituelen waarbij nogal wat producten worden gebruikt. Vooral jonge meiden kunnen met deze producten, die zelfs Retinol bevatten, hun jonge huid beschadigen. Laat je daarom goed adviseren door een schoonheidsspecialiste die ook over de juiste kennis beschikt want less is more!

Zorg jij goed voor jezelf?

Zelfzorg is belangrijk om jouw batterij weer op te laden zodat je weer energie krijgt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je in balans blijft.

0 reacties