Herfst aanbiedingen

Geschreven door Christy Hartogsveld

21 oktober 2021

We merken het al weer, het weer wordt onstuimiger en in deze tijd van het jaar heeft onze huid ook weer meer te lijden vanwege de verwarming aan in huis, terwijl het buiten wat frisser en guurder wordt.
De huid kan wat droger en trekkeriger aanvoelen en er vermoeid en dof uitzien.
Bijgaande behandelingen zijn ideaal voor deze tijd van het jaar. Deze zijn samengesteld om je huid weer een boost te geven met de juiste voeding en bescherming voor een rustigere huid, frissere blik en meer glans.
Heb je nog vragen of wil je een graag een van deze behandelingen inplannen in de salon, neem dan even contact op via de mail of telefonisch op 06-14987473.

Dit vind je misschien ook leuk…

De invloed van social media op huidverzorgingsroutine van jonge meiden!

Influencers tonen huidverzorgingsrituelen waarbij nogal wat producten worden gebruikt. Vooral jonge meiden kunnen met deze producten, die zelfs Retinol bevatten, hun jonge huid beschadigen. Laat je daarom goed adviseren door een schoonheidsspecialiste die ook over de juiste kennis beschikt want less is more!

Zorg jij goed voor jezelf?

Zelfzorg is belangrijk om jouw batterij weer op te laden zodat je weer energie krijgt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je in balans blijft.

Word jij regelmatig geraakt door de woorden van anderen?

Word jij regelmatig geraakt door de woorden van anderen? Wat kun je hieraan doen zodat je jezelf niet geraakt en gekwetst meer voelt? Ik help je hierbij door middel van coaching en de juiste handvaten zodat we hieraan gaan werken zodat jij gemakkelijker met deze situaties kan omgaan waardoor het jou persoonlijk minder en uiteindelijk niet meer raakt. Neem gerust contact op voor een 1e kennismakingsgesprek.

0 reacties

Een reactie versturen