Nieuwsbrief met vaderdag- en zomeraanbiedingen

Geschreven door Christy Hartogsveld

31 mei 2024

Nog een klein maandje en dan komt officieel de zomer er weer aan. 

Is jouw huid al zomerproof?

We willen graag van top tot teen klaar zijn als we met blote benen en sandaaltjes naar buiten gaan. Een huid die goed beschermd wordt tegen de hitte en waarbij voeding, het vochtgehalte en de stevigheid mooi op peil wordt gehouden. Maar we willen ook graag op zachte, eeltvrije voeten rond lopen.

De nieuwe natuurlijke zonnebrandlijn is een prachtige bescherming van jouw huid die verbranding, rimpels en pigmentvlekken helpt te voorkomen. Het voordeel is geen chemische filters dus de bescherming werkt direct zodat je niet eerst een half uur van te voren hoeft in te smeren. Uiteraard moet je wel elke 2 uur het insmeren herhalen om goed beschermd te blijven.

Nog een voordeel is dat deze lijn een gekleurde gezichtscrème bevat. Dus ook met een wat blekere huid, zoals ik zelf ook heb, krijg je een mooie natuurlijke tint en gelijk een optimale zonbescherming. Een ideale combinatie dus. De producten zijn parfumvrij en vegan.

Verder een prachtige nieuwe biologische, gecertificeerd cosmeticalijn Montalto. Deze bevat ingrediënten die echt een verschil maken en de huid voeden en verstevigen. Ze voelen meteen heerlijk aan en ruiken ook lekker. Zowel de gezichtsbehandeling hiervan is vanaf nu te boeken als de producten die ook verkrijgbaar zijn. 

Ook is er nu voor de man een hele mooie snelle basis behandeling met de producten van HMN. Winnaar van de Dutch Beauty Award. De mannen willen namelijk een simpele, snelle maar goede verzorging. Daar voldoet deze lijn helemaal aan. Nu kun je hem met een leuk Vaderdag cadeausetje voordelig laten kennismaken. Grote kans dat hij niet anders meer wil!

Meer informatie over deze zonnelijn en cosmeticalijn, de vaderdag aanbieding van de mannen cosmeticalijn, de behandelingen en producten lees je weer in de nieuwsbrief.

#vaderdag

#cadeausetje

#nieuw

#cosmeticalijn

#Montalto

#antiage

#antirimpel

#hyaluronzuur

#zonnebrandcreme

#biologisch

#vegan

#serum

#gezichtsbehandeling

#zomerproof

#cupping

#cellulite

#HMNmannenlijn

#balanscoachtraject

#korting

#biorescue

#parfumvrij

#Aurelia

Dit vind je misschien ook leuk…

Wat is nu echt zelfliefde?

#zelfliefde#zelfliefdetips#bewustwording#accepteren#maskerloos#persoonlijkeontwikkeling#persoonlijkegroei#liefde#zelfver...

0 reacties