Spread kindness wherever you go

Geschreven door Christy Hartogsveld

21 oktober 2023

Er is momenteel zoveel gaande in de wereld, zoveel leed. Mensen die het zwaar hebben door de economische ontwikkelingen en prijsstijgingen en nauwelijks nog kunnen rondkomen. Daarnaast onschuldige slachtoffers, eerst al in de oorlog tussen Oekraïne en Rusland en nu ook daar bovenop tussen Israël, Hamas en de Palestijnse bevolking. En waarom? Het gaat allemaal om macht en geld.

Door al deze ellende zouden we bijna vergeten dat liefde ons grootste goed is. Liefde is de grootste kracht in het universum. Alles groeit immers door liefde: je hart (door persoonlijke ontwikkeling, groei, zelfacceptatie en compassie), planten, dieren en kinderen.

Laten we daarom dicht bij onszelf blijven en liefde en aardigheid verspreiden, want daarin kunnen we samen een groot verschil maken. Wij kunnen namelijk zelf helpen, steunen en begrip tonen. Al is het een glimlach naar iemand in jouw omgeving of het bieden van een luisterend oor zodat iemand zich gehoord, gezien, gesteund, begrepen en minder eenzaam voelt. Iemand die weer vertrouwen krijgt en een lichtpuntje ziet. Hoe mooi en dankbaar is dat?

#vrede
#liefde
#hopeful
#groeien
#love
#peace
#compassion
#hope
#positief
#bewustwording
#compassie
#vertrouwen
#positiefdenken
#lichtpuntje
#GehoordWorden
#luisterendoor
#Aurelia

Dit vind je misschien ook leuk…

Kom genieten van een relaxmassage

Heb jij behoefte om gewoon even diep te ontspannen? Of heb je last van spierverharding en pijnklachten? Wacht dan niet...

0 reacties