Spread kindness wherever you go

Geschreven door Christy Hartogsveld

21 oktober 2023

Er is momenteel zoveel gaande in de wereld, zoveel leed. Mensen die het zwaar hebben door de economische ontwikkelingen en prijsstijgingen en nauwelijks nog kunnen rondkomen. Daarnaast onschuldige slachtoffers, eerst al in de oorlog tussen Oekraïne en Rusland en nu ook daar bovenop tussen Israël, Hamas en de Palestijnse bevolking. En waarom? Het gaat allemaal om macht en geld.

Door al deze ellende zouden we bijna vergeten dat liefde ons grootste goed is. Liefde is de grootste kracht in het universum. Alles groeit immers door liefde: je hart (door persoonlijke ontwikkeling, groei, zelfacceptatie en compassie), planten, dieren en kinderen.

Laten we daarom dicht bij onszelf blijven en liefde en aardigheid verspreiden, want daarin kunnen we samen een groot verschil maken. Wij kunnen namelijk zelf helpen, steunen en begrip tonen. Al is het een glimlach naar iemand in jouw omgeving of het bieden van een luisterend oor zodat iemand zich gehoord, gezien, gesteund, begrepen en minder eenzaam voelt. Iemand die weer vertrouwen krijgt en een lichtpuntje ziet. Hoe mooi en dankbaar is dat?

#vrede
#liefde
#hopeful
#groeien
#love
#peace
#compassion
#hope
#positief
#bewustwording
#compassie
#vertrouwen
#positiefdenken
#lichtpuntje
#GehoordWorden
#luisterendoor
#Aurelia

Dit vind je misschien ook leuk…

In balans komen en blijven, hoe doe je dat?

In balans komen en blijven, hoe doe je dat?

Waarom is het nu zo moeilijk om deze balans te vinden en te behouden?

De belangrijkste oorzaak hiervan is het deel in onze hersenen, onze hersenschors, dat ervoor zorgt dat we kunnen redeneren en abstract kunnen denken. Door alle tegenwoordige prikkels staat dit deel van ons constant aan en zorgt dit voor een continue stressmodus. Dit is waarom tegenwoordig zoveel mensen, zelfs jongelui, een burnout krijgen omdat ze opgebrand raken.

Dus hoe kom en blijf je in balans?

Wat is geluk voor jou?

Wat is geluk voor jou?

Hoe omschrijf jij geluk? Vaak hebben we bepaalde denkpatronen waarbij we zeggen gelukkig te zijn als we verhuizen naar...

Sinterklaas cadeautips

Sinterklaas cadeautips

Vind het perfecte, betaalbare cadeau voor Sinterklaas bij Aurelia Schoonheids- en pedicuresalon.

0 reacties