Voordelen van bio makeup t.o.v. niet biologisch

Geschreven door Christy Hartogsveld

12 oktober 2023

Biologische make-up is zuivere make-up. Er zitten geen toevoegingen van parabenen of andere synthetische conserveringsmiddelen, kleur- en geurstoffen in. Ze bevatten uitsluitend ingrediënten die zacht zijn voor de huid, zoals extracten van biologisch geteelde planten en kruiden, natuurlijke geur- en kleurstoffen, verzorgende plantaardige oliën en essentiële oliën.

Aangezien onze huid een van onze belangrijkste en grootste organen is die voor een groot deel zorgt voor de ontgifting van ons lichaam, is het van belang geen producten te gebruiken met chemicaliën die je vervolgens op je huid smeert.

Onze huid is namelijk semi-permeabel. Dit betekent dat de producten die wij op ons gezicht smeren, ook voor de helft worden opgenomen door ons lichaam.

Synthetische ingrediënten kunnen, met name bij langdurig gebruik, onze huid irriteren en ook het natuurlijke evenwicht ervan verstoren. Het gevolg is een gevoelige huid, allergische reacties die ontstaan zoals contacteczeem of zelfs acne en ontstekingen op de huid.

Kies daarom voor biologische make-up zodat je weet wat je op je huid smeert. Producten die zacht en verzorgend zijn zonder al deze synthetische toevoegingen. Daarom werk ik in mijn salon met Boho biologische make-up. Mooi en heel betaalbaar.

Wil je advies hierin? Heb je nog vragen? Maak gerust een afspraak.

#biologisch
#BIOMAKEUP
#organicmakeup
#veganmakeup
#makeup
#organic
#naturalbeauty
#crueltyfree
#organicskincare
#beauty
#greenbeauty
#naturalmakeup
#organicbeauty
#cleanbeauty
#veganbeauty
#vegan
#cosmetics
#mineralmakeup
#skincare
#organicskincareproducts
#healthyskin
#makeuplover
#allnatural
#antiaging
#healthymakeup
#Aurelia

Dit vind je misschien ook leuk…

In balans komen en blijven, hoe doe je dat?

In balans komen en blijven, hoe doe je dat?

Waarom is het nu zo moeilijk om deze balans te vinden en te behouden?

De belangrijkste oorzaak hiervan is het deel in onze hersenen, onze hersenschors, dat ervoor zorgt dat we kunnen redeneren en abstract kunnen denken. Door alle tegenwoordige prikkels staat dit deel van ons constant aan en zorgt dit voor een continue stressmodus. Dit is waarom tegenwoordig zoveel mensen, zelfs jongelui, een burnout krijgen omdat ze opgebrand raken.

Dus hoe kom en blijf je in balans?

Wat is geluk voor jou?

Wat is geluk voor jou?

Hoe omschrijf jij geluk? Vaak hebben we bepaalde denkpatronen waarbij we zeggen gelukkig te zijn als we verhuizen naar...

Sinterklaas cadeautips

Sinterklaas cadeautips

Vind het perfecte, betaalbare cadeau voor Sinterklaas bij Aurelia Schoonheids- en pedicuresalon.

0 reacties